Simstarinointi?

Tällä sivulla on muutamia kysymyksiä ja vastauksia simstarinoihin liittyen.

MITÄ ON SIMSTARINOINTI?

- Simstarinointi on harrastus, jossa kirjoitetaan fiktiivisiä kertomuksia käyttäen apuna The Sims -pelisarjalla toteutettua kuvitusta. Simstarinoinnin ohella simsbloggaus lähentelee hiukan samoja sfäärejä; erona on, että simsbloggaaja ei yleensä kerro tarinaa, vaan kertoo lähinnä oman pelinsä sisällöstä.
Simstarinointi ja -bloggaus ovat molemmat harrastuksia, joissa pelaaja pääsee käyttämään luovuuttaan ja ilmaisemaan itseään samalla The Sims -peliä pelaillen!

Tarinoita on monenkirjavia. Osa niistä on enemmän pelinkaltaisia ja kertovat esimerkiksi simien sosiaalisesta elämästä, osa taas saattaa venyttää tarinaa paljonkin yli pelirajojen. Tyylejä on yhtä monta kuin on kirjoittajiakin! Myös simsblogit ovat omanlaisiaan taideteoksia ja jokainen simsblogi on erilainen.

KUKA VOI ALOITTAA SIMSTARINAN?
- Kuka tahansa sellainen, jolta löytyy jokin The Sims -pelisarjan peli! Sen kuin kehittelet tarinaidean, luot hahmot ja alat räpsimään kuvia ja kirjoittamaan! :)

MIKSI SIMSTARINOITA KIRJOITETAAN?
- Koska tämä on hauska harrastus. Kirjoittaminen on hauskaa, ja simstarinoissa siitä tekee vielä hauskempaa se, että samalla saa kuvittaa tarinaansa, pelata peliä ja lavastaa peliin tarvittavat tilanteet tarinaa varten! Ylläpidon henkilökohtaisen kokemuksen mukaan simstarinointi on oiva harrastus niille, jotka tykkäävät kirjoittamisesta ja The Simsistä. Tämän harrastuksen avulla voit yhdistää ne molemmat!

VOISIKO JOKU AUTTAA MINUA TARINANI KANSSA?
- Kyllä vain! Paitsi, että Simstasta saat varmasti apua, niin myös tämän sivun ylläpito voi sinua auttaa. Mikäli haluat henkilökohtaista apua, laita kommentteihin sähköpostiosoitteesi, niin ylläpito ottaa sinuun yhteyttä ja voimme keskustella asiasta.

MINULLE JÄI VIELÄ KYSYTTÄVÄÄ!
- Kysy kommenteissa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti