maanantai 9. maaliskuuta 2015

Maaliskuun blogipäivitys ja kommenttitapahtuma-asiaa!

Maaliskuu otti ja hurahti ohi ihan ylläpitäjän huomaamatta, kiitokset anonyymille, joka huomautti asiasta!
___________________________________________


MAALISKUUN PÄIVITYS


Viimeisen kuukauden aikana...

... lisätyt blogit:


Family Yuil [TS3]
GreenPixy's Challenge Mania [TS2]
Hardwick Shore [TS2]
hedgehog's sims [simsblogi]
Jennin Simsnurkkaus [simsblogi]
Kaunialan Elämää [TS2]
Matthew [TS3]
More Than Sims [TS3]
Sims With Me [simsblogi]


... poistetut blogit:


*Ei poistettuja*
___________________________________________


Kuten huomaatte, Simstarinalista ei ole nyt ainoastaan tarinalista, vaan myös blogilista. Listasin valmiiksi muutaman tietämäni simsblogin. Mikäli haluat oman blogisi listalle, ilmoita se tavanomaiseen tapaan kommenteissa. :)

Sitten muunlaista asiaa. Simstarinalistan olemassaololla on tavoite, ja tuo tavoite on se, että uudet lukijat löytäisivät uusia, itseään kiinnostavia tarinoita helposti ja myös muut simstarinoitsijat löytäisivät uusia tarinoita luettavakseen. Simstarinoitsijat ja -bloggaajat myös ylläpitäjän käsityksen mukaan pitävät kommenteista, ja siksi päähäni pälkähti ajatus eräänlaisesta kommenttitapahtumasta.

Idea lyhyesti: Kasa vapaaehtoisia simstarinoiden ja -blogien lukijoita ilmoittavat, mitä listan blogeja/tarinoita eivät ole lukeneet. Kasa pistetään sekaisin ja jokaiselle osallistujalle arvotaan yksi sellainen tarina tai blogi, jota hän ei ole lukenut. Tehtävänä on lukea vähintään viimeisin osa ja kommentoida siihen.
Kommenteilla on omanlaisensa ohjeistus; sitä varten laaditaan esimerkiksi kymmenen kysymystä (tyyliin "Mitä pidit osasta?" "Mikä oli hyvää, mitä täytyisi kehittää?" "Millaisena koet päähenkilön/päähenkilöt?"), joista viiteen on kommentissa vähintään vastattava. Lisäksi saa antaa vapaamuotoista kommenttia.

Olisiko tällaiselle ns. "kommentit kiertoon"-tapahtumalle kiinnostusta? Itse näkisin sen hyväksi tavaksi tutustuttaa ihmisiä uusiin tarinoihin, joita ei ole välttämättä tullut mieleenkään selata enemmän. Tapahtuma toteutettaisiin yhdessä Simsta-foorumin kanssa, ja sinne tulee tänään oma topicinsa asiasta.

Mukavaa maaliskuuta ja kevään alkua!
- Ylläpito

7 kommenttia:

  1. No hienoa että huutelustani oli apua! :D

    VastaaPoista
  2. Hei, tämmöstä ehdotusta minulla olisi tänne. Olisiko huono idea laittaa tarinalistaan tarinan viereen genre, tai järjestellä niitä jotenkin genren mukaan, tms. ? Ja sellainen ehdotus, että simstarinablogien (Siis blogit, joihin kuuluu useampi kuin yksi tarina) viereen laittaisi mitkä tarinat ne sisältävät? Vaikka niin, että "Tarinablogi X Sisältö: TarinaY (+Mahd. Tarinan genre, esim. Romantiikka), Tarina A (Genre x) ja Tarina B (Genre Y)". Ajattelin, että se saattaisi vähän selkeyttää sitä listaa. (Tosin ensimmäisenä selkeytystä tarvisi kyllä tämä kommentti :D )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muuten hyvä, mutta minä en voi ottaa vapautta määritellä muiden tarinoille genrejä, eikä ns. "vapaaehtoisesti ilmoittamisesta" tule yhtään mitään :/ Mutta pidän mielessä.

      Poista
  3. En oo varma minne kuuluis laittaa joten laitan tähän. Voitko poistaa Rainbowit listasta? Teen peliblogin kunhan ehdin/jaksan ja tuun sittenn ilmottelemaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Poistelen tänään blogipäivityksen yhteydessä.

      Poista
  4. Muistahhan taas huhtikuun päivitys päivitellä! Ja taitaa olla aikapaljon lisäämättämiä ja poistamattomia blogeja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, muistin! Olin juuri tulossa päivittämään :D

      Säästin lisäiltävät ja poisteltavat tietoisesti kuun vaihteeseen :)

      Poista