sunnuntai 26. huhtikuuta 2015

Valokeilassa: Valhe totuudesta


"Zelda piti paperia kädessään, tuijotti sitä tarkasti. Syntymäaika oli täysin oikea, 23.10.1993, klo 17.35. Paikka ei kuitenkaan täsmännyt. Paikkaa ei edes ollut merkitty. Missään ei lukenut tietoa Wonder Cityn Keskussairaalasta. Ei ollut mainintaa kätilön nimestä. Missään ei näkynyt merkkiäkään virallisesta leimasta. Ei tietoja avustavasta lääkäristä, ei mitään muuta kuin syntymäaika ja hänen äitinsä nimi, sekä todistuksen päivämäärä. Se oli sama kuin Zeldan syntymäpäivä. Paperissa ei lukenut mitään muuta.
Zelda käänsi paperin, ja näki sen toiselle puolelle töherretyn nimen. Rogers. "Rogers?" Zelda kysyi ääneen. Nimen vieressä oli vielä suttuisemmin huitaistu puhelinnumero joka oli ympyröity punaisella tussilla. Puhelinnumeron viereen oli kirjoitettu siististi raapustetuin kirjaimin: puhdas syntymätodistus."

MIKÄ?

Valhe totuudesta on 7.1.2015 aloitettu The Sims 3 –tarina. Päähenkilö Griselda Twells on teini-ikäinen miljonääriperheen tytär, jonka ruusuisen elämän rikkoo yllättävä perhetragedia. Tarinassa tulee kirjoittajan mukaan olemaan noin 15 osaa.

MILLAINEN?

Genret on järjestetty sen mukaan, miten osuvasti tarina on allekirjoittaneen mielestä luokiteltavissa kyseiseen genreen. Osuvimmat ovat ylimpänä.

- Draama
-- Jännitys
--- Romantiikka
---- Komedia

Haaste: EI

MIKSI?

Tarinassa vaikutuksen tekevät kirjoittajan lavastustaidot ja taitava kuvaustekniikka. Kirjoitustyyli on sujuva ja tapahtumat uskottavia. Teema poikkeaa valtavirrasta.

KENELLE?

Lukijalle, joka etsii etenkin visuaalista laatua ja uudenlaista tarinakonseptia eikä pelkää traagisempiakaan juonenkäänteitä.

ANNA MINULLE OSOITE!

http://valhetotuudesta.blogspot.fi/

***


Valokeila numero kaksi julkaistu!

Tulevien viikkojen aikana nostan joka sunnuntai esille yhden blogin tai tarinan edellä kuvatulla tavalla. Kritiikkiä en anna, ainoastaan nostan esille ne asiat, jotka omasta mielestäni tekevät blogista spesiaalin.


Mikäli haluat blogisi mukaan, ota yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen autumncheshire [at] gmail piste com. Ota yhteyttä sellaisesta sähköpostista, jota myös itse luet, jotta saat vastaukseni ja pääset tarkistamaan tekstini ennen julkaisua.

Jonoa on tällä hetkellä parin sunnuntain verran, joten varaudu odottelemaan.

***

UUTISIA:

Simstarinalista etsii ylläpitäjää!


Mikäli olet kiinnostunut listan ylläpidosta, ota yhteyttä edellämainittuun sähköpostiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti