sunnuntai 3. toukokuuta 2015

Valokeilassa: Hattarapilvi


"Harjoitellaan hieman kävelemistä", Adam sanoo ja nostaa Aprilia hieman käsistä, että tyttö ymmärätäisi mitä edes yrittää tehdä.
Tyttö katsoo pitkään isäänsä silmiin. Pienet kädet isän turvallisissa ja isoissa käsissä. Ovatko ne oikeasti niin turvalliset?
"Hienoa, hyvin menee", Adam sanoo, kun April yrittää ottaa askeleita eteenpäin isänsä pienellä avustuksella.
"Kohtahan sinä juokset jo meitä karkuun", Adam tokaisee omista kyvyistäänkin hämmentyneelle pienokaiselle ja naurahtaa hieman. 

MIKÄ? 

Hattarapilvi on 21.3.2015 aloitettu The Sims 3 –tarina. Päähenkilö Hope Rosewood on nuori aikuinen nainen, joka on juuri muuttanut uuteen kaupunkiin. Kaupungista Hope on löytänyt itselleen rakkauden ja perhe-elämän kaikkine kiemuroineen.

MILLAINEN?

Genret on järjestetty sen mukaan, miten osuvasti tarina on allekirjoittaneen mielestä luokiteltavissa kyseiseen genreen. Osuvimmat ovat ylimpänä.

- Romantiikka
-- Draama
--- Jännitys
---- Komedia

Haaste: EI

MIKSI?

Erityisen hyvää tarinassa on rauhallinen, kuvaileva kerronta. Kuvat ovat myös laadukkaita. Tarina ei tavoittele liikaa erikoisuutta jäämättä kuitenkaan tylsäksi arkielämän pienten juonenkäänteiden ja kerrontatyylin ansiosta. Osat ovat lyhyehköjä, mikä sopii tarinan henkeen.

KENELLE?

Lukijalle, joka etsii legacymaista perhe-elämää haluamatta kuitenkaan takertua haasteeseen ja kaipaa eeppisyyden sijaan tavallista arkea sekä silmänruokaa.

ANNA MINULLE OSOITE!

http://hattarapilvithesims3.blogspot.fi/

***

Valokeila numero kolme julkaistu!

Tulevien viikkojen aikana nostan joka sunnuntai esille yhden blogin tai tarinan edellä kuvatulla tavalla. Kritiikkiä en anna, ainoastaan nostan esille ne asiat, jotka omasta mielestäni tekevät blogista spesiaalin.


Mikäli haluat blogisi mukaan, ota yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen autumncheshire [at] gmail piste com. Ota yhteyttä sellaisesta sähköpostista, jota myös itse luet, jotta saat vastaukseni ja pääset tarkistamaan tekstini ennen julkaisua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti