sunnuntai 2. huhtikuuta 2017

Huhtikuun blogipäivitys

Terve! Täällä kirjotteleekin tällä kertaa ylläpidon uusin jäsen, eli meitä on täällä Simstarinalistan takana nykyään peräti kolme tyyppiä! Huhtikuun päivitys nakitettiin minulle, joten toivottavasti kaikki menee niinkuin pitäisikin :D (Ja kirjotustyyli vähän ontuu, meinaan väkisinkin kirjoittaa omalla bloggaustyylilläni, kun yrittäisin täällä pitää sen neutraalina ja enemmän kirjakielenä, sori siis siitä :'D)

___________________________________________

HUHTIKUUN PÄIVITYS

Viimeisen kuukauden aikana...


... lisätyt blogit:

Hedgehog's Sims
Ohjelmointivirhe [TS4]
LC Mango [TS4]

... poistetut blogit:
Legacy Ceul [TS3]
Family Yuil [TS3]
Lasienkeli [TS3]
More Than Sims (blogiin ei enää käyttöoikeutta?) 

___________________________________________


Kaikki poistetut blogit olivat tarinapuolelta, eli yhtäkään varsinaista simsblogia ei lähtenyt listalta. Hyvähyvä! Otin myös vapaudekseni lisätä nämä kaksi ensimmäistä listalle, vaikkei niistä erikseen kommenteilla ilmoitettu. Kävin nimittäin läpi kaikki nuo Miten listalle? -sivun kommentit ja molemmat oli joskus aiemmin ilmoitettu tänne, mutta ilmeisesti hiljaiselon takia myöhemmin poistettu listauksesta, mutta nyt uudelleen aktiivisina päätin nekin sisällyttää takaisin listaukseen :)

Lisäksi pakko vielä sanoa ääneen tämä, sillä itsekin simsblogia ylläpitävänä seuraan ja luen montaakin (TS3-)blogia ja oman blogini linkkilistasta löytyy paljonkin blogeja, joita ei täällä listauksessa ole. Eli rohkeasti vaan kommenttia kehiin, mikäli haluat blogisi listalle, meitä ei ole koskaan ainakaan liikaa! Ja itse ainakin janoan koko ajan vain lisää ja lisää luettavaa! :D


Terveisin,
Ylläpidon uusin hyyppä :p

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti